Dobar dan i dobro došli na našu web prezentaciju

Kao što smo već pomenuli, štamparija BATA IKA PLUS se prvobitno bavi štampanjem. Vrste Štampe kojima se bavimo su ofset, digitalna i tampon štampa. Mašine za ofset štampu na kojima radimo su marke HEILDELBERG.

Za brzi i kvalitetni otisak manjeg formata koristimo mašinu XEROX. Dimenzije štampe na njoj je 48x32cm i može se raditi na komad.

U procesu proizvodnje, pored kvalitetnog otiska, bitan je i dizajn, kao i kvalitetna priprema za štampu. Naš tim dizajnera će se potruditi da svaku Vašu ideju i želju pretoči u skladnu kompoziciju tekstova i boja shodno Vašim potrebama.

Web dizajn – Milioni ljudi, firmi i organizacija su već na Internetu, a oni koji još nisu – kao i da ne postoje. Ako još uvek nemate Vaš sajt i želite da unapredite poslovanje pravo je vreme za to. Budite u korak sa svetom, ispred drugih i ne dozvolite da vas konkurencija pretekne. Ako imate poslovni interes da za Vas čuje svet, Evropa, Balkan, Srbija, Vaš grad ili kraj, ili jednostavno želite sajt kao stvar prestiža – predlažemo Vam izradu modernog sajta i postavljanje (ili redizajn Vašeg sajta ukoliko ga već imate) po vrlo povoljnim cenama.

Štampanjem velikih formata zaokružili smo proces brendiranja firmi. Od reklamnog materijala pa do izloga i reklama, za sve se možete obratiti kod nas.

U čemu smo dobri

Grafički dizajn 100%
Web dizajn 100%
Kvalitetna štampa 100%
Grafička dorada 100%
Super odnos CENA - KVALITET 100%

IDEJA I DIZAJN

da bi proizvod bio što upečatljiviji

KVALITETNA OFSET ŠTAMPA

za velike tiraže i odličan otisak

ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

na velikom broju materijala

ZA SVE ŠTO VAS INTERESUJE U VEZI NAŠIH USLUGA

ne ustručavajte se, pozovite i informišite se

Štamparija BATA IKA PLUS, na trgu Mare Resavkinje

+381 63 80 24 944, +381 63 888 3434