Dobar dan i dobro došli na našu web prezentaciju

Stamparija Bata Ika plus, pogled sa Trga Mare Resavkinje

Delatnosti – Pogled na stampariju Bata Ika plus

Od delatnosti kao što smo već pomenuli, štamparija BATA IKA PLUS se prvobitno bavi štampanjem. Vrste Štampe kojima se bavimo su ofset, digitalna i tampon štampa. Mašine za ofset štampu na kojima radimo su marke HEILDELBERG.

Za brzi i kvalitetni otisak manjeg formata koristimo mašinu XEROX. Dimenzije štampe na njoj je 48x32cm i može se raditi na komad.

U procesu proizvodnje, pored kvalitetnog otiska, bitan je i dizajn, kao i kvalitetna priprema za štampu. Naš tim dizajnera će se potruditi da svaku Vašu ideju i želju pretoči u skladnu kompoziciju tekstova i boja shodno Vašim potrebama.

Web dizajn – Milioni ljudi, firmi i organizacija su već na Internetu, a oni koji još nisu – kao i da ne postoje. Ako još uvek nemate Vaš sajt i želite da unapredite poslovanje pravo je vreme za to. Budite u korak sa svetom, ispred drugih i ne dozvolite da vas konkurencija pretekne. Ako imate poslovni interes da za Vas čuje svet, Evropa, Balkan, Srbija, Vaš grad ili kraj, ili jednostavno želite sajt kao stvar prestiža – predlažemo Vam izradu modernog sajta i postavljanje (ili redizajn Vašeg sajta ukoliko ga već imate) po vrlo povoljnim cenama.

Štampanjem velikih formata zaokružili smo proces brendiranja firmi. Od reklamnog materijala pa do izloga i reklama, za sve se možete obratiti kod nas putem kontakt strane ili putem Facebook ili Instagram strane.

Delatnosti – u čemu smo dobri

Grafički dizajn 100%
Web dizajn 100%
Kvalitetna štampa 100%
Grafička dorada 100%
Super odnos CENA - KVALITET 100%
delatnosti - graficki dizajn

IDEJA I DIZAJN

da bi proizvod bio što upečatljiviji

Delatnosti - offset štampa

KVALITETNA OFSET ŠTAMPA

za velike tiraže i odličan otisak

Delatnosti - Štampanje velikih formata

ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

na velikom broju materijala

katalog

Katalozi

Kolorna štampa kataloga sa mekim i tvrdim koricama

PRIMERI ŠTAMPANOG MATERIJALA

POGLEDAJ SVE PROIZVODE

Katalog predstavlja sistematizovani spisak proizvoda, čija je prevashodna namena olakšavanje kupovine. Katalozi se razlikuju po obimu, načinu izrade i stepenu dorade, počev od najjednostavnijih jednolisnih, u jednoj boji, na papiru slabijeg kvaliteta, do onih najkvalitetnijih, višebojnih, povezanih lepljenjem, kakve na primer, izdaje svaka bolja robna kuća. Katalog predstavlja propagandno sredstvo, koje sadržava detaljni pregled, program i plan celokupne proizvodnje preduzeća. On sadržava sve potrebne poslovne i druge podatke o nekom proizvodu ili usluzi. Kod nas u štampariji BATA IKA PLUS potrudićemo se da na što bolji način prezentujemo Vašu firmu i Vaše proizvode kroz jedinstvene i prelepe kataloge. Ovde možete videti neke od primera kataloga koje smo već odradili.

telefonski-imenik

KNJIGE

Štampanje knjiga sa mekim i tvrdim koricama

PRIMERI ŠTAMPANOG MATERIJALA

Knjige, monografije, časopisi i druge publikacije su važan segment grafičke industrije koji čitaocima pored sadržajnog nude i vizuelni ugođaj. Zato su naš dizajn, štampa i izrada na visokom nivou. Brojni izdavači su kvalitet pronašli u BATA IKA PLUS štampariji.

RAZNE BROŠURE I FLAJERI

Različiti proizvodi koje možete pogledati i poručiti kod nas

PRIMERI ŠTAMPANOG MATERIJALA

Brošure, flajeri, leci, lifleti, inserteri na najbolji način pružaju informacije o Vašim proizvodima i uslugama. Njihov visok kvalitet izrade doprinosi pozitivnom utisku o Vašoj firmi i ponudi. Reklamni i propagandni materijal koji izrađuje štamparija BATA IKA PLUS sa ponosom se pokazuje. Svi ovi proizvodi imaju za cilj da dopru do širokog kruga potencijalnih kupaca i da ih informišu. Zbog efikasnosti koju pružaju u oglašavanju, sve se više koriste. Dobrom distribucijom obezbeđuju uspešnu reklamnu kampanju.

ZA SVE ŠTO VAS INTERESUJE U VEZI NAŠIH DELATNOSTI

ne ustručavajte se, pozovite, kontaktirajte nas i informišite se

Štamparija BATA IKA PLUS, na trgu Mare Resavkinje

+381 63 80 24 944, +381 63 888 3434